Tapahtumat

Peruttu – Suomen Lihavuustutkijat ry:n kevätseminaari 22.4.2020 on peruttu koronavirustilanteen johdosta. Seminaari tullaan siirtämään todennäköisesti syksyyn, mutta aiheesta vielä lisätietoja sivustolla myöhemmin.

Lihavuustutkijoiden kevätvuosikokous pidetään  kuitenkin toukokuun loppuun mennessä. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan pian. 

*  *  *

Pohjoismainen ravitsemuskonferenssi (NNC 2020) Helsingissä 8.–11.6.2020

Suomen ravitsemustieteen yhdistys järjestää ensi kesänä 8. –11.6.2020 Helsingissä seuraavan Pohjoismaisen ravitsemuskonferenssin Nordic Nutrition Conference. Kyseessä on neljän vuoden välein vuorollaan kussakin Pohjoismaassa järjestettävä konferenssi, joka kokoaa yhteen noin 500 ravitsemus- ja lähialojen tutkijaa, ravitsemusterapeuttia sekä yritysten ja järjestöjen edustajaa. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja abstraktien jättö on nyt avoinna ja abstrakteja otetaan vastaan 8.1.2020 asti.

Lisää tietoa konferenssista löytyy ravitsemustieteen yhdistyksen nettisivulla julkaistusta tiedotteesta (https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/nnc-2020-rekisteroityminen-ja-abstraktien-jatto-avoinna/) sekä konferenssin nettisivuilta (https://www.nnc2020.fi/).”