Tapahtumat

Suomen Lihavuustutkijat ry:n kevätseminaari 22.4.2020

Mitä uutta aikuisten ja lasten lihavuudesta lihavuuden Käypä hoito -suositus käyttöön

Aika:                 22.4.2020 klo 10.00–16.30

Paikka:             Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166,        Helsinki, J-talo, salit 2 ja 3

Koulutustilaisuus on THL:n, Käypä hoidon ja Suomen Lihavuustutkijat ry:n järjestämä koulutustilaisuus. Tilaisuudessa käsitellään päivitettyä Lihavuuden Käypä hoito -hoitosuositusta, jossa on yhdistettynä lasten ja aikuisten lihavuuden ehkäisy ja hoito. THL esittelee myös kansallisia ravitsemussuosituksia eri ikäryhmille.

Suosituksen kohderyhmä ovat perus- ja erikoissairaanhoidossa terveydenhuollossa toimivat lääkärit, terveyden/sairaanhoitajat, ravitsemusterapeutit ja muut terveydenhuollon ammattihenkilöt sekä liikunnan ja opetuksen ammattilaiset.
Koulutus on maksuton, lounas on omakustanteinen.

Koulutustilaisuuden jälkeen Lihavuustutkijoiden kevätkokous klo 16.30, samassa tilassa.

 

Pohjoismainen ravitsemuskonferenssi (NNC 2020) Helsingissä 8.–11.6.2020

Suomen ravitsemustieteen yhdistys järjestää ensi kesänä 8. –11.6.2020 Helsingissä seuraavan Pohjoismaisen ravitsemuskonferenssin Nordic Nutrition Conference. Kyseessä on neljän vuoden välein vuorollaan kussakin Pohjoismaassa järjestettävä konferenssi, joka kokoaa yhteen noin 500 ravitsemus- ja lähialojen tutkijaa, ravitsemusterapeuttia sekä yritysten ja järjestöjen edustajaa. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja abstraktien jättö on nyt avoinna ja abstrakteja otetaan vastaan 8.1.2020 asti.

Lisää tietoa konferenssista löytyy ravitsemustieteen yhdistyksen nettisivulla julkaistusta tiedotteesta (https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/nnc-2020-rekisteroityminen-ja-abstraktien-jatto-avoinna/) sekä konferenssin nettisivuilta (https://www.nnc2020.fi/).”

Aikaisemmat seminaarit